Pages

Sunday, 29 April 2012

Mengidam???

sejak akhir2 ni tekak encik somi asyik nak makan makanan western jek.....dah tu nak yg home made je plak tu...kt yang melayu tulen ni sah2 la x penah masak western...

demi encik suami terchenta, ibu pun gugel la mane2 resepi yang berkenan ngan anak tekak ni ha...

memula nak pasta bolognese....DONE!

dah tu nak pizza lak....DONE!
pizza seafood..(gambo taak clear lak!huhu)
arini dia mengidam nak pavlova lak...haha
buat versi pavlova cupcakes



nasib baik menjadi...hehe

susah gak bila laki mengidam ekkk..haha

apa?mengidam ade makna?? takde makna nye....ibu x peknen ye..harap maklum...haha..Ekal tak puas manje lagi!

resipi kena tunggu next entry hokey....Ekal dah ngamuk!

~CHOW~


No comments:

Post a Comment