Pages

Thursday, 13 December 2012

Trip to Bandung: PoP Hotel

As Salam semua...

Arini Ekal nak cite pasal hotel yg kitorg duduk masa kt Bandung... Arini biar Ekal lak  cite...tunggu Ibu hapdet lambat sgt! Takpela, ibu kan byk keje..sian ibuEkal~~

Korang nak tau tak, masa kat Bandung aritu Ekal duk kat PoP hotel Bandung..Hotel ni baru je lg siap tahun lepas. Hotel ni cantik..Ekal suka!

Ibu kata hotel ni 2 star je...harga dia pun murah...RM70/malam. Murah kan? Ibu booking hotel ni kat Agoda.com.

Hotel ni colorful..warna warni...bilik dia pun best....Ayah kata toilet dlm bilik yg kitorg duduk ni macam kapsul roket!haha...tapi Ekal suka! (suka lagi...)

hotel ni jauh sikit daripada Pasar Baru ngan Airport...dlm 20 minit gitu...yang bestnya hotel ni sebelah Mall ngan Lotte Mart..kalo Ibu lapar tgh2 malam, nanti Ibu suh AyahEkal teman Ibu g Mall carik makan...baik kan AyahEkal?hehehe

Jom layan gambar Pop Hotel

PoP Hotel Bandung
ni la bilik Ekal duduk....yg kelabu tu kapsul toilet
cantik kan?
free breakfast



Ekal suka tgk pokok kelip2

peace maktiqq!!

acu OOOO

hai....
 till then~~

No comments:

Post a Comment